''Dan krijg je vanaf het eerste moment het goede gevoel te pakken''

4
''Dan krijg je vanaf het eerste moment het goede gevoel te pakken''

FC Twente is de eredivisie voortvarend begonnen met een 2-0 overwinning op Fortuna Sittard. Wout Brama kijkt daarom tevreden terug op de wedstrijd.

''Het was een heel leuke avond met positief voetbal. Dat hebben we de laatste jaren hier niet echt laten zien'', stelt de aanvoerder in gesprek met TC Tubantia. Trainer Ron Jans hamerde erop dat de spelers alles zouden geven en dat betaalde zich volgens Brama uit.

''De trainer zei in de wedstrijdbespreking: energie wint het altijd van tactiek. Je kunt wel gaan schuiven met magneetjes op het bord tot je een ons weegt, maar papier beweegt niet. Je moet een plan hebben, maar ik vind dat we in Nederland het onderdeel van strijd en passie nog wel eens onderschatten. En als je opbrengt wat wij deden, slaat zoiets ook over naar het publiek. Dan krijg je vanaf het eerste moment het goede gevoel te pakken'', besluit de middenvelder.

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 15 Sep 2020 om 20:45
  Een zwaluw maakt nog geen zomer maar sinds lange tijd kreeg ik de handen weer op elkaar voor dit Twente. Tegen feyenooit kan dit weer totaal anders zijn maar ook daar hoef je niet kansloos te zijn. Met dezelfde spirit het veld in als tegen Fortuna, Berghuis op de kast jagen en hopsakkee 3 punten mee terug nasr Enskedee.
 • 14 Sep 2020 om 09:50
  Jans, de missing link. Hij snapt précies wat er moet gebeuren en waar de supporters al jaren op wachten. Doortrekken deze lijn en vasthouden! COTE
 • 14 Sep 2020 om 07:57
  • Quote van 14 Sep 2020 om 07:40
   Juist, strijd! Kun je een hoop mee compenseren. Hadden de Duitsers 40 jaar geleden al door.
  80 jaar al
 • 14 Sep 2020 om 07:40
  Juist, strijd! Kun je een hoop mee compenseren. Hadden de Duitsers 40 jaar geleden al door.