Bosch wil stunten: ''We kunnen het Feyenoord heel lastig maken''

1
Bosch wil stunten: ''We kunnen het Feyenoord heel lastig maken''

FC Twente wist de eerste wedstrijd van het eredivisieseizoen te winnen van Fortuna Sittard. De lijn moet nu doorgezet worden tegen Feyenoord.

''We waren niet heel erg bezig met Fortuna, we waren vooral gefocust op onszelf. We hebben een goede ploeg en als je kijkt met hoeveel energie wij hebben gespeeld, dat is gewoon prachtig om te zien. Zo win je ook wedstrijden. Als je dit vol kan houden, denk ik dat je veel meer wedstrijden gaat winnen'', vertelt Jesse Bosch in gesprek met RTV Oost.

Het talent ziet een groot verschil met afgelopen seizoen in de selectie. ''We zijn nu veel hechter met elkaar, als je ook kijkt buiten de trainingen om. Niemand is een vervelend persoon, het klikt allemaal wel. Tuurlijk ben je niet allemaal beste vrienden, maar over het algemeen kan iedereen gewoon goed met elkaar. Ik denk dat dat wel heel belangrijk is voor een team.''

De ploeg won in de Grolsch Veste met 2-0 van de Limburgers. Nu moet een goed resultaat tegen Feyenoord volgen, dat de eerste competitiewedstrijd met dezelfde wedstrijd won als de Tukkers. Bosch hoopt op een stuntje. ''Daar gaan we altijd voor. Als we met dezelfde energie spelen als tegen Fortuna, kunnen we het Feyenoord ook heel lastig maken.''

 

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 19 Sep 2020 om 18:58
    Zo goed is Feijenoord niet. En het wordt geen kolkende Kuip. Ik hoop dat mijn ploegie met plezier en onbevangen gaat spelen. Vooruit. Zonder schroom. Het resultaat is dan minder belangrijk maar met deze instelling is de kans groot dat het een gelijkspel of overwinning wordt. Feijenoord onderschat ons.
zaterdag 31 oktober 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›