Schenk komt met de schrik vrij: ''Ze kwamen van alle kanten''

FC Twente wist zondagmiddag een punt mee te nemen uit De Kuip, waar Feyenoord op 1-1 werd gehouden. Xandro Schenk was vooral tevreden over het eerste kwartier.

''Als je de laatste vijf minuten ziet, hebben we wel een beetje mazzel gehad. Ik weet niet wat er gebeurde die laatste paar minuten, maar ze kwamen van alle kanten op ons af'', doelt de verdediger in gesprek met FC Twente TV op de grote kansen die de Rotterdammers in blessuretijd kregen. ''Dat hebben we niet goed gedaan, maar de rest van de wedstrijd ging het best aardig. Een punt bij Feyenoord pakken is gewoon een goed resultaat.''

De Tukkers kwamen al vroeg op voorsprong door een doelpunt van Vaclav Cerny. ''Het eerste kwartier kregen ze geen druk op ons, daarna gingen ze wat meer naar voren spelen en kregen zij de overhand. We hebben niet superveel weggegeven, maar wel twee penalties. Ik heb ze niet teruggekeken, maar volgens mij waren ze beide licht gegeven. Dan komen ze op 1-1'', besluit Schenk.