Slotfase spannend voor Drommel: ''Voelde als twintig minuten''

1
Slotfase spannend voor Drommel: ''Voelde als twintig minuten''

Joël Drommel was na afloop van het duel met Feyenoord opgelucht dat FC Twente een punt mee mocht nemen naar Enschede. De laatste minuten leken wel een schiettent.

De Rotterdammers wisten niet meer te scoren, waardoor het duel in 1-1 eindigde. Dat was mede te danken aan Drommel, die een aantal belangrijke reddingen verrichtte. ''Ik ben heel tevreden, we hebben hard gevochten en een puntje meegenomen uit De Kuip'', vertelt hij voor de camera van FC Twente TV.

''We hebben zo hard geknokt, gevochten en gedisciplineerd gespeeld. De eerste twintig minuten waren we echt goed, daarna kwam Feyenoord meer op onze helft'', zegt de doelman, die de zes minuten blessuretijd veel langer vond voelen. ''Die voelden als twintig minuten. Het was echt spannend.''

De Tukkers trokken het punt uiteindelijk over de streep met kunst en vliegwerk. ''Hoe is het dan in de kleedkamer? Best stil, want iedereen is kapot. We kregen wel een applaus van de trainer dat we hier in punten hebben gepakt'', besluit hij tevreden.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 21 Sep 2020 om 22:14
    Fijn keepertje
zaterdag 24 oktober 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›