Tevreden Cerny: ''Daarom wil ik me focussen om dit vol te houden''

0
Tevreden Cerny: ''Daarom wil ik me focussen om dit vol te houden''

Tegen FC Groningen maakte Vaclav Cerny zijn tweede doelpunt van het seizoen en was daarmee opnieuw belangrijk voor de Tukkers.

"We hebben gewonnen en ook nog in eigen huis. Dat is voor mij uiteindelijk veel belangrijker dan wat ik van mezelf vind", aldus Cerny na afloop tegenover RTV Oost. "Ik ben blij dat ik weer belangrijk kon zijn voor het team. Dat geeft me een fijn gevoel."

"Ik heb het hier hartstikke naar mijn zin. Ik probeer dat te laten zien tijdens wedstrijden, want daar gaat het om", vervolgt de Tsjechische voetballer. "Ik probeer dit vol te houden. Mijn job is om als aanvaller te scoren en assists te geven. Dat lukt nu en daarom wil ik me focussen om dit vol te houden."

Cerny had zelfs twee doelpunten kunnen maken, maar één werd vanwege buitenspel afgekeurd. Onterecht volgens de doelpuntenmaker zelf. "Ik zou niet lopen klagen als het buitenspel was, maar als je het terugziet en foto's binnen krijgt, dan denk je: hoe dan?", geeft hij aan. "Uiteindelijk heeft het geen invloed op het resultaat, maar dit is wel jammer. Omdat ik denk dat ik niet de enige ben die denkt dat het een goal was."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 24 oktober 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›