Gematigd positieve Brama: ''Er zijn fases waarin we echt beter moeten''

2
Gematigd positieve Brama: ''Er zijn fases waarin we echt beter moeten''

Na drie wedstrijden heeft FC Twente nog niet verloren. Na één gelijk spel en twee overwinningen staan ze nu zelfs even eerste in de competitie. Desondanks ging nog niet alles van een leien dakje.

"Het is zeker lekker. Voor zeven punten na drie wedstrijden had ik getekend", aldus Wout Brama. "Een uitwedstrijd bij Feyenoord en twee thuiswedstrijden die je ook niet zo maar wint. Maar goed, wij willen hier de baas zijn in eigen huis en dat hebben we in beide wedstrijden wel aardig gedaan. Maar er waren ook fases waarin we wel echt beter moeten."

"De eerste helft vond ik best wel goed. Wij zetten goed druk. Zij spelen natuurlijk iets anders dan de meeste ploegen met vijf man achterin, twee diepe backs en drie centrale verdedigers. Dat is best wel lastig verdedigen en vraagt veel van onze voorste drie. Dat hebben we in de eerste helft best wel goed gedaan en krijgen we er kansen door", analyseert de middenvelder.

"In de tweede helft krijgen we die druk er niet meer op en moeten we steeds verder terug. Dan krijg je ook nog de 2-1 tegen en word je onzekerder aan de bal", vervolgt hij. "Als je de bal dan zo snel verliest, dan maak je jezelf een beetje kapot en is het een beetje billen knijpen."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 27 Sep 2020 om 00:25
  • Quote van 26 Sep 2020 om 17:33
   Brama is slechts en dertiende man, niks meer en niks minder
  Brama heeft een prima 1ste helft gespeeld, na rust oogde het wat minder en speelde die zwakker. Maar heeft zich daarna goed herpakt en ziet er daarna fitter uit als sommige andere spelers.
 • 26 Sep 2020 om 17:33
  Brama is slechts en dertiende man, niks meer en niks minder