Lof voor Zerrouki: ''Een speler die nooit klaagt en nu beloond wordt''

2
Lof voor Zerrouki: ''Een speler die nooit klaagt en nu beloond wordt''

Ramiz Zerrouki lijkt dit seizoen eindelijk zijn doorbraak in het eerste van FC Twente te beleven. De 22-jarige middenvelder maakt in de eerste speelronden indruk en zette maandag zijn handtekening onder een nieuw contract. 

"Ramiz Zerrouki is het voorbeeld van een speler, die nooit klaagt, nooit zeurt, en daarvoor nu wordt beloond door FC Twente met een nieuw contract", schrijft Leon ten Voorde op de website van Tubantia. "Soms is een omweg zo gek nog niet."

"Toen Zerrouki in de voorbereiding op de deur klopte, hoorde je op veel plekken: mooi dat er zich weer een jonge speler aandient bij FC Twente. Wat die mensen niet wisten was dat Zerrouki al 22 jaar is en sinds 2016 rondloopt bij de club", aldus Ten Voorde. 

Dit seizoen lijkt Zerrouki eindelijk zijn doorbraak te beleven. De Amsterdammer speelde ruim een uur mee tegen FC Emmen en gaf bovendien een assist. "Maandag verlengde FC Twente zijn contract tot en met 2023. Het is de beloning voor een laatbloeier, die op z'n 22ste dan eindelijk voor de lang, en misschien wel niet meer verwachte, doorbraak staat."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 19 Oct 2020 om 20:47
    Heel mooi. Het is echt een goede speler. Niet alleen veel inzet en fel maar ook goede techniek en speelt makkelijk combinatievoetbal met prima inzicht. Tegen Emmen vond ik hem er van de betere spelers. Hij is nu al veel beter dan Selahi. Die jongen gaat zich snel ontwikkelen als hij voldoende speeltijd krijgt.
  • 19 Oct 2020 om 19:46
    Ikzeg. Hoppa weer een van onze jeugd. Ben zeer trots op iedereen die zich heeft verbeterd en netjes gewacht heeft, op deze trainer die wel oog heeft voor de jeugd en natuurlijk td en iedereen die ook maar iets met ons fctwente van doen hebben. Kerel heel veel sterkte en succes toe gewenst.