Pleguezuelo waarschuwt: ''Ze horen in de Eredivisie te spelen''

0
Pleguezuelo waarschuwt: ''Ze horen in de Eredivisie te spelen''

Julio Pleguezuelo is verheugd met de uitstekende competitiestart van FC Twente. De Spanjaard heeft zich centraal in de verdediging ontpopt tot één van de sterkhouders in het elftal van trainer Ron Jans. 

"Het team doet het goed en we zijn de competitie gestart zoals we dat voor ogen hadden", zegt Pleguezuelo in gesprek met FC Twente TV. "We spelen het soort voetbal dat goed past bij deze spelersgroep en tot dusver levert dat resultaten op. We moeten deze lijn dus vast zien te houden."

Dinsdag wacht FC Twente een bekerduel met De Graafschap. "Natuurlijk willen we zover mogelijk komen in de KNVB beker. Het biedt ook kansen voor de spelers die niet zoveel spelen in de competitie om zichzelf te bewijzen. Hopelijk met een goed resultaat en een plek in de volgende ronde."

Pleguezuelo verwacht dinsdag geen walk-over. "We hebben vorig seizoen ervaren hoe lastig het is om te spelen tegen clubs uit een lagere divisie, en met name dit team. Naar mijn mening hadden ze afgelopen seizoen moeten promoveren en horen nu in de eredivisie te spelen. Ik denk dat ze het niveau hebben om mee te komen dus ik verwacht een lastige wedstrijd."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!