Jans verheugd: ''Drie wedstrijden in een week, heerlijk''

0
Jans verheugd: ''Drie wedstrijden in een week, heerlijk''

Drie dagen na het verloren Eredivisie-duel met FC Utrecht krijgt FC Twente dinsdag tegen De Graafschap kans op revanche. Trainer Ron Jans verheugd zich op het bekertreffen. 

"Drie wedstrijden in een week, heerlijk", glimlacht Jans tegenover FC Twente TV. "We hebben wat fysieke ongemakjes, maar dit moeten we kunnen behappen." De FC Twente-coach doelt op het ontbreken van Joël Drommel en Jesse Bosch. "De verwachting is dat zij donderdag weer aan gaan sluiten. We geven dinsdag een paar spelers de kans zich te tonen." 

Jans denkt dat het KNVB Beker-duel met De Graafschap geen eitje gaat worden. "Een geduchte tegenstander. Een ervaren ploeg met veel lengte. Dit seizoen hebben ze laten zien dat ze in de slotfase nog heel gevaarlijk kunnen zijn met opportunistisch voetbal." 

Jans hoopt dit seizoen met FC Twente hoge ogen te gooien in het bekertoernooi. "Het hoogtepunt in mijn trainerscarrière was het winnen van de KNVB Beker met PEC Zwolle, dat zal ik nooit vergeten. Dat wil ik graag doorgeven aan de jongens, zes wedstrijden en je hebt een geweldige prestatie neergezet en een geweldig feest."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!