Brama baalt: ''Je gaat niet het gevoel van een derby krijgen''

2
Brama baalt: ''Je gaat niet het gevoel van een derby krijgen''

Wout Brama baalt ervan dat er dinsdag geen publiek aanwezig kan zijn bij het bekerduel tussen FC Twente en De Graafschap. De FC Twente-middenvelder weet dat er bij de ontmoeting tussen beide ploegen een stukje rivaliteit komt kijken.

"Het is eigenlijk een soort van derby", stelt Brama voor de camera van 1Twente Enschede. "Maar als je niet de interactie met het publiek hebt, ga je dat gevoel helemaal niet krijgen. Dat is de realiteit en daar moeten we mee omgaan." 

Door het midweekse bekerduel kent FC Twente een druk programma met drie wedstrijden in één week. Maar dat vindt Brama helemaal niet erg. "Onze dinsdag-trainingen zijn normaliter vrij pittig. Dan kan je misschien nog wel beter een wedstrijd spelen, haha. Het is wel zo dat ik liever wedstrijden speel dan dat ik trainen. Van mij mag dit elke week wel."

Van tegenstander De Graafschap is Brama goed op de hoogte. "Ik ken wel aardig wat spelers van ze. Het is voor mij dus geen onbekende ploeg", aldus de 34-jarige routinier, die de laatste weken weer lekker in zijn vel zit. "Het gaat goed met mij. Ik speel veel en kom lekker in mijn ritme. Vorig seizoen was het eind december dat ik voor de laatste keer in de basis stond. Mede daarom is dit voor mij heel prettig."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 27 Oct 2020 om 07:28
  • Quote van 27 Oct 2020 om 00:05
   Ik durf te wedden voor 10€ dat het een prima uitslag word voot twenge denk aan een 3-0/4-0
  Zo zo 10 hele euro’s wat een lef ;)
 • 27 Oct 2020 om 00:05
  Ik durf te wedden voor 10€ dat het een prima uitslag word voot twenge denk aan een 3-0/4-0
Saturday 14 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›