Brama: ''Er zijn weinig clubs die zoveel hebben geïnvesteerd''

0
Brama: ''Er zijn weinig clubs die zoveel hebben geïnvesteerd''

FC Twente staat momenteel op de vijfde plaats in de Eredivisie. Zondag wacht voor de Tukkers het treffen met PSV. Ron Jans denkt dat de wedstrijd een mooie test is voor zijn ploeg.

"Toen we begonnen, moesten we alles opbouwen. Na een tijdje dacht ik, dat kan best wel eens aardig worden. Het is tegen PSV een mooie test om te zien of we mee kunnen doen met de top", aldus Jans bij het Algemeen Dagblad. "Als we hier aan het einde nog steeds staan, zijn we erg tevreden. Je kunt je afvragen of dat reëel is, al zijn we zeker geen eendagsvlieg."

Middenvelder Wout Brama denkt dat de wedstrijd tegen PSV een andere wordt dan die tegen Feyenoord (1-1). "PSV is een hele andere ploeg", zegt Brama. "Er zijn weinig clubs die zoveel hebben geïnvesteerd. PSV heeft veel snelheid voorin, met onder anderen Cody Gakpo en Donyell Malen", waarschuwt de routinier, die blij is dat de Tukkers nog 'gewoon' in de Eredivisie spelen. 

De middenvelder laat weten dat de club uit Enschede is weggekomen, doordat de Eredivisie vorig seizoen werd stopgezet vanwege de uitbraak van het coronavirus. "Het kwam voor ons wel als geroepen. Niemand was er rouwig om dat de competitie werd stilgezet", blikt hij terug. "We zouden net beginnen aan een reeks wedstrijden tegen onze concurrenten. Degradatie was een ramp geweest, een club als FC Twente kan zich niet veroorloven nog een jaar in de eerste divisie te spelen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 27 november 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›