Twentse talenten zelfverzekerd: ''We kunnen zeker de topzes halen''

3
Twentse talenten zelfverzekerd: ''We kunnen zeker de topzes halen''

FC Twente neemt het dit weekend op tegen PSV. De Tukkers presteren uitstekend met een aantal doorgebroken talenten uit de jeugdopleiding. 

De tijd dat de club uit Enschede een vreemdelingenlegioen werd genoemd, lijkt dit seizoen verleden tijd. Ron Jans geeft meerdere talenten de kans en de gehuurde spelers zijn allemaal bekenden van de eredivisie. Het blijkt in de beginfase van het seizoen een succesvolle mix te zijn, dat tot dusver resulteert in een vijfde plaats op de ranglijst. ''Wij gaan het PSV superlastig maken'', vertelt Ramiz Zerrouki bij de NOS.

''Wij kunnen het elke ploeg lastig maken. Ons succes komt ook door de manier waarop we buiten het veld met elkaar omgaan. Dat nemen we mee op het veld. De energie die we in de wedstrijden leggen is onze kracht'', vertelt middenvelder Jesse Bosch. Volgens Jayden Oosterwolde kan Twente de goede start doortrekken. "In de voorbereiding had ik al door dat we een team hebben met veel talent. Ik denk dat we zeker topvijf, topzes kunnen halen.''

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 21 Nov 2020 om 11:26
    Ik ook zonder doel geen toekomst
  • 21 Nov 2020 om 10:40
    Latje voor jezelf hoog leggen, niets mis mee!
  • 21 Nov 2020 om 10:26
    Beetje erg ambitieus maar ik hou er wel van. Als ze met datzelfde vertrouwen en energie tegen psv beginnen dan wacht hun ook een verdomd taaie wedstrijd. Maar ook verliezen is geen schande van psv. Zolang er dan maar alles gegeven word kan ik leven met welke stand er ook oo het bord staat. Maar ee lekkerste overwinningen zijn de gestolen overwinningen vind ik persoonlijk. Zn strafschop in de 93ste minuut zoals klich de 1-0 binnen schoot tegen ajax daar kan ik meer dan prima van genieten haha.
zaterdag 5 december 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›