''In aanloop naar een topwedstrijd wil je niet zulke problemen''

0
''In aanloop naar een topwedstrijd wil je niet zulke problemen''

Bij FC Twente wordt vol spanning gewacht op de testuitslagen nu Queensy Menig al positief is getest. Wellicht zijn er meerdere besmettingen binnen het team.

Jan van Staa denkt dat Ron Jans baalt van de positieve test van de aanvaller. ''Het is niet alleen vervelend voor die spelers, maar ook voor de trainer. In aanloop naar een topwedstrijd wil je zulke problemen niet hebben'', vertelt hij bij De Oosttribune.

Tijmen van Wissing noemt het geen verrassing dat er een positieve test is. ''Het is de dag die je wist dat zou komen. Alleen Heerenveen en FC Twente hadden nog geen besmettingen'', stelt de journalist. Er is een mogelijkheid dat Menig nog mee kan doen als het testresultaat dit weekend negatief is. Roemeratoe krijgt een dag later pas de uitslag van zijn nieuwe test.

''Hij gaat er vanuit dat Menig en Roemeratoe er niet zijn, dus daar heeft hij wel een alternatief voor. Maar je gaat ook kijken: wat gaat er nog komen. Je hebt als trainer houvast nodig in aanloop naar zo'n wedstrijd'', besluit Van Wissing.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!