Drommel kijkt terug op lastige week: ''Dat is logisch, toch?''

1
Drommel kijkt terug op lastige week: ''Dat is logisch, toch?''

Joël Drommel maakte afgelopen interlandperiode voor het eerst deel uit van de selectie van het Nederlands Elftal. Hoewel hij zijn debuut nog niet mocht maken, heeft hij wel heel veel geleerd.

"Ik kreeg bij het afwerken heel wat meer ballen om de oren dan bij Twente", erkent Drommel in gesprek met het Zeeuwse PZC. "Dit is een ander niveau dan ik gewend ben. Maar dat is logisch, toch? We hebben het over de top van Nederland en in sommige gevallen over de top van Europa."

Naast Drommel waren ook Marco Bizot en Tim Krul opgeroepen. Aan laatst genoemde heeft de Twente-keeper veel gehad. "Die gesprekken met Tim waren echt mooi", geeft hij aan. "Hij vertelde dat hij veel van zichzelf in mij herkende als jonge keeper: springen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Dat jeugdige enthousiasme zeg maar."

Drommel heeft een goede week achter de rug gehad. Hoe de trainers bij Oranje daarover denken, hoort hij binnenkort van Sander Boscker. "In mijn ogen ging het goed en waren ze tevreden. Patrick Lodewijks (keeperstrainer Oranje, red.) gaat met Sander Boschker evalueren", vertelt hij.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 21 Nov 2020 om 18:45
    Laat morgen maar direct aan de snor zien dat deze oproep niet voor niets was. Bezorg ons de punten Joël! Houd je doel leeg
Sunday 16 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›