''Voor mij niet slecht geweest dat die drie jongens zijn vertrokken''

1
''Voor mij niet slecht geweest dat die drie jongens zijn vertrokken''

Daan Rots mocht ook tegen Ajax weer minuten maken bij FC Twente. De jonge spits baalt dat de Tukkers de 1-1 tegen de koploper niet over de streep hebben kunnen trekken.

"Aan de ene kant ben ik blij dat ik minuten mocht maken tegen Ajax en ik was nog dichtbij een goal. Maar we zijn er zo dichtbij met de 1-1. We vergaten de bal snel weg te schieten waardoor zij nog die kansen hebben gekregen", aldus Rots bij RTV Oost. "Na de 1-1 moet je dat punt gewoon binnenslepen.”
 
Rots was zelf dichtbij een goal. "Ik kwam boven iedereen uit. De bal ging in de lange hoek. De keeper was kansloos geweest. Hij werd jammer genoeg van de lijn gehaald", vervolgt Rots. "Ik ben blij dat ik kansen krijg. Het is voor mij niet slecht geweest dat die drie jongens zijn vertrokken."
 
Klaas-Jan Huntelaar besliste de wedstrijd met twee goals in de slotfase. "Je weet dat ze hem brengen als het 1-1 wordt. Daar moet je beter op anticiperen. Maar Ajax had het ook al eerder kunnen beslissen. Het mocht niet zo zijn vandaag."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 15 Jan 2021 om 23:05
    Ja Daan. Vertel dat maar tegen Pierie.... baal er nog steeds van! Hier had je gewoon een punt kunnen stelen en misschien hopen op een snelle counter... maar helaas.
Saturday 6 March 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›