Jans: ''Daarom mogen Heracles en FC Twente ook nooit degraderen''

2
Jans: ''Daarom mogen Heracles en FC Twente ook nooit degraderen''

FC Twente neemt het dit weekend op tegen Feyenoord, daarna wacht de derby tegen Heracles Almelo. Ron Jans is daar echter nog niet zo mee bezig.

''Derby’s moet je koesteren, daarom mogen Heracles en FC Twente ook nooit degraderen. Maar het zal niemand verbazen als ik zeg: vanaf maandag gaat de blik op Heracles. We spelen morgen tegen Feyenoord. Dat is het enige dat nu telt'', vertelt de trainer bij TC Tubantia. De Tukkers beleefden een lastige periode met veel nederlagen waarin weinig werd gescoord. Tegen Vitesse werd wel met 0-2 gewonnen, dus dat geeft de burger moed. 

''Maar daarvoor is er hier nooit paniek geweest. Zo slecht was het ook allemaal niet. We hebben tegen Vitesse vooral goed verdedigd, we moeten alleen de ruimtes in aanvallend opzicht nog beter gaan bespelen. Wij zijn geen ploeg die het van het vele balbezit moet hebben, als het ons niet lukt om er van achteruit doorheen te voetballen, moeten we sneller de spitsen gaan zoeken. Wij zijn goed in het veroveren van de bal en dan snel schakelen.''

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 21 Feb 2021 om 12:17
    Heracles zie ik als gewone 3 punten wedstrijd. Feyenoord mag van mij vandaag nog kapot gaan.
  • 21 Feb 2021 om 08:54
    Ikzeg. Goedemorgen allemaal. Nog even en ons fctwente treed aan tegen Feijenoord, er werd hier en daar nog wel iets geschreven, maar buiten dit om, zullen wij op onze hoede moeten zijn, en dat laatste geval zijn wij vandaag. De generaal is woedend na de dramatische uit schakeling in de beker, daar moeten wij juist van profiteren, en op de tenen van de jongens van Feijenoord te staan dan hebben wij de mentaliteit voor. Er op of geen eten mentaliteit, 93 minuten lang hoppa en het wordt 3punten. Ikzeg. Dan ook met deze team mentaliteit wordt het 3-1.allemaal een fijne wedstrijd straks gewenst.
Saturday 13 March 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›