Jans baalt van puntenverlies: ''Hij was de held en de schlemiel''

FC Twente speelde een hele goede eerste helft tegen Feyenoord, maar het duel eindigde toch in een gelijkspel. Ron Jans stelt dat de Rotterdammers daar het meest tevreden mee mogen zijn.

Voor Luciano Narsingh was het een speciale wedstrijd, want de aanvaller wordt namelijk gehuurd van Feyenoord. Dat hij zich wilde laten zien, was duidelijk. De buitenspeler was belangrijk en dreigend, maar in de tweede helft vergat hij zijn wedstrijd te belonen met twee treffers. Het zorgde ervoor dat het bij 2-2 bleef. ''Hij was onze held en onze schlemiel. Luciano speelde geweldig'', vertelt Jans in TC Tubantia.

''Hij dwong de strafschop af en gaf een assist. Maar in de tweede helft had hij de wedstrijd moeten beslissen. Dat weet hij zelf ook'', vervolgt de trainer. ''We hadden de zege voor het grijpen, maar ik kan ook door een uitslag heen kijken. En dan heb ik vandaag weer een elftal gezien met het stempel van FC Twente. Wij waren vandaag beter dan Feyenoord, dat is toch geweldig? We hebben onszelf alleen tekort gedaan.''