Unnerstall tevreden: ''Ik zie FC Twente niet als stap terug''

0
Unnerstall tevreden: ''Ik zie FC Twente niet als stap terug''

Lars Unnerstall verlaat komende zomer de reservebank van PSV voor een basisplaats bij FC Twente. De doelman is blij met zijn nieuwe club.

''Ik wil niet zeggen dat ik graag weg wilde bij PSV, ik wilde gewoon graag spelen. Dat kan bij deze mooie club. Ik wil goed presteren en terug naar hoe het vroeger was, met dat mooie publiek in het stadion'', vertelt Unnerstall bij RTV Oost. In Eindhoven was hij vorig seizoen de eerste keuze, maar onder Roger Schmidt moest hij het doen met een reserverol.

''Dat is voetbal. Dat heb je altijd als er een nieuwe trainer komt of als er een nieuwe situatie is. Dan speel je niet en dat is jammer. Ik wilde spelen en dan denk ik dat Twente nu de juiste club is'', aldus de Duitser, die de overstap naar FC Twente niet als een stap terug ziet. ''Het gaat altijd om plezier. Hier kan ik keepen, dus dat zie ik niet als een stap terug.''

In de Grolsch Veste moet hij Joël Drommel doen vergeten. Hij doet het dit seizoen uitstekend en daar wil hij in de zomer van profiteren door een transfer te maken. ''Joël heeft het goed gedaan, maar ik denk dat wij verschillende types zijn. Ik wil het hier ook goed doen, dus ik hoop dat het lukt'', besluit Unnerstall.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›