Ten Voorde komt met blessure-update: ''Hij is gewoon fit''

1
Ten Voorde komt met blessure-update: ''Hij is gewoon fit''

FC Twente beleefde afgelopen zaterdag een enorm hectische slotfase, waarin Ramiz Zerrouki uitviel. Leon ten Voorde komt met een update over de middenvelder.

''Nog even wat betreft Zerrouki die zaterdag uitviel in de veelbesproken laatste seconde. Hij is gewoon fit'', stelt de journalist van TC Tubantia op zijn Twitteraccount. Met de veelbesproken slotfase doelt Ten Voorde op de strafschop in de blessuretijd, waardoor Vitesse het duel uiteindelijk nog won van Ron Jans en zijn mannen.

Dat Zerrouki fit is voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle. De Tukkers moeten namelijk Wout Brama ook al missen op het middenveld. De aanvoerder stond al even langs de kant met een blessure, maar keerde tegen SC Heerenveen terug in de basis. Na iets minder dan één helft moest hij het veld alweer verlaten. Wanneer hij weer in actie kan komen, is niet bekend.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 8 Apr 2021 om 13:23
    Ikzeg. Mooi. Maar dan hoop ik dat ie net als iedereen die starten tegen Zwolle. Ook echt fit genoeg zijn om echt 95 minuten er op of geen eten mentaliteit laten zien. Verder ben ik super tevreden waar wij staan in het linker rijtje nog wel. Maar mentaliteit moet om hoog. Er op of geen eten mentaliteit hanteren elke wedstrijd weer.
Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›