Bosch eerlijk: ''Lastig om echt te verklaren waarom dat gebeurt''

0
Bosch eerlijk: ''Lastig om echt te verklaren waarom dat gebeurt''

FC Twente heeft na de winterstop te weinig punten gepakt. Jesse Bosch en zijn ploeggenoten verloren afgelopen weekend van FC Utrecht na een goede eerste helft.

''Het was een pijnlijk verlies, omdat je in de tweede seizoenshelft gewoon weinig punten pakt. Daar zit je sowieso de hele tijd wel een beetje mee. Dat is jammer, maar ik denk dat we nu nog vier mooie wedstrijden hebben waarin we wel echt punten kunnen pakken'', aldus de middenvelder, die het dit weekend opneemt tegen Fortuna Sittard. ''Ze zitten echt in een flow, maar ik denk dat het mooi is om het voor ons om te buigen.''

Vorig weekend speelde de ploeg eindelijk weer met supporters op de tribune. ''Ik moet zeggen dat ik wel een kippenvel momentje had toen ik het veld opkwam. Het was geen vol stadion, maar ze maakten veel geluid, ze waren echt aanwezig, dat was prachtig'', aldus Bosch. Die fans werden in de eerste helft getrakteerd op een goed FC Twente, na rust werd alsnog verloren met 1-2. 

''In de eerste helft hadden we echt wel dingen waar we op voort konden borduren. We stonden goed, je gaat met 1-0 de rust in. De tweede helft hadden we heel anders moeten aanpakken. Het is lastig om echt te verklaren waarom dat gebeurt, maar we deden gewoon andere dingen toen we de kleedkamer uitkwamen. Het was gewoon niet goed genoeg'', besluit Bosch voor de camera van FC Twente.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 16 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›