Van Wissing kritisch: ''Het beste is er bij beiden wel af, vind ik''

2
Van Wissing kritisch: ''Het beste is er bij beiden wel af, vind ik''

FC Twente treft zaterdagavond in de strijd om Europees voetbal een directe concurrent. Een overwinning op Fortuna Sittard is van groot belang om kans te blijven houden op de play-offs.

"Ja, dat is nu een concurrent in één keer", begint Jan van Staa in de Oosttribune. "In het begin van de competitie was het helemaal niets, maar hebben toch genoeg punten bij elkaar gesprokkeld. Ultee heeft het toch wel voor elkaar gekregen dat ze nog mee gaan doen om die achtste plek."

"Het beste is er bij beiden wel af, vind ik", reageert Tijmen van Wissing. "Kik Pierie is het hele seizoen al weg, Oosterwolde is geschorst. Ilic en Brama zijn weer terug. Maar ik denk dat hij met Dumic en Ebuehi gaat spelen achterin en dan Markelo aan de rechterflank. Dan kan Gijs Smal gewoon als linksback."

Het resterende programma van FC Twente na Fortuna Sittard biedt ook nog genoeg mogelijkheden om die achtste plaats te behalen. "RKC en ADO wachten nog. Het kan inderdaad nog", aldus Van Wissing. "Maar als je terug kijkt naar wat er de afgelopen maanden is gepresteerd, dan vind ik het toch wel weer knap en opvallend hoe Ron Jans voor die camera gaat staan."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 1 May 2021 om 18:19
  • Quote van 1 May 2021 om 16:52
   Hoezo Ron Jans weet ook dat met veel blessures een smalle jonge selectie was dit voor geen enkele trainer anders te regiseren.
  De trainers hebben het dit seizoen samen met de spelers uitstekend gedaan. Als belangrijke spelers niet geblesseerd waren geworden.. Had fctwente minimaal 10 punten meer gehad en had niemand commentaar gehad op her vertoonde spelletje
 • 1 May 2021 om 16:52
  Hoezo Ron Jans weet ook dat met veel blessures een smalle jonge selectie was dit voor geen enkele trainer anders te regiseren.
Sunday 16 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›