Jans ziet FC Twente winnen: ''Hadden een strafschop moeten hebben''

0
Jans ziet FC Twente winnen: ''Hadden een strafschop moeten hebben''

Ron Jans speelde met FC Twente een oefenduel tegen zijn oude club PEC Zwolle. De trainer keek tevreden terug op de wedstrijd, waarin iedereen een uur mocht spelen.

Het was een speciale wedstrijd. Om conditionele redenen hebben we vier keer dertig minuten gespeeld, zodat alle spelers zestig minuten in de benen hebben. Het zwaartepunt van de eerste selectie lag in de eerste zestig minuten. In de eerste helft was Zwolle balvaster. Wij waren onrustig en hadden eigenlijk geen kansen", blikt de oefenmeester terug. 

"De tweede helft was duidelijk voor Twente met een goede goal. We hadden nog een honderd procent strafschop moeten hebben en Queensy Menig mist in de laatste minuut een enorme kans. Ik was de tweede dertig minuten wel tevreden hoe we liepen te voetballen", aldus Jans, die in het tweede blok veel jonge jongens liet spelen. Het eerste gedeelte werd met 1-0 gewonnen, in het tweede stuk werd niet gescoord.

"Er werd hard gewerkt, maar het was een beetje een rommelige wedstrijd met weinig kansen. Ik hoorde van de supporters dat de afgekeurde goal van Dario Dumic absoluut geen buitenspel was, maar ik was wel tevreden. We hebben maar een kans weggegeven", besluit de trainer voor de camera van FC Twente TV.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!