Ten Voorde wijst op drie basisspelers: ''Een opvallende pion''

0
Ten Voorde wijst op drie basisspelers: ''Een opvallende pion''

Door de vele afwezigen tijdens het duel met FC Utrecht moest FC Twente-trainer Ron Jans noodgedwongen een aantal aanpassingen doen in zijn opstelling. Zo koos hij voor de talenten Mees Hilgers en Daan Rots in de basis. 

Clubwatcher Leon ten Voorde zag dat de talenten een (ruime) voldoende scoorden. ''Beide spelers voldeden prima", schrijft hij op de website van Tubantia. "Hilgers, die de voorkeur kreeg boven Dario Dumic, stond voor het eerst in de basis. Na een vroege gele kaart bleef hij verdedigend goed op de been. De actieve Rots leidde meerdere keren een gevaarlijke uitbraak van FC Twente in", aldus Ten Voorde. 

"Een andere opvallende pion was het opstellen van de oudste: Wout Brama, die in de voorbije maanden door een knieblessure de gehele voorbereiding miste en maar tien wedstrijdminuutjes in de benen had, twee weken geleden bij Cambuur", blikt hij terug. "Maar nood breekt wetten. Tegen FC Utrecht zou hij maximaal 75 minuten spelen, de aanvoerder stapte in minuut 85 van het veld", besluit Ten Voorde. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Friday 1 October 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›