''Ik denk dat die ketchup snel bij Van Wolfswinkel en Vlap komt''

0
''Ik denk dat die ketchup snel bij Van Wolfswinkel en Vlap komt''

FC Twente haalde deze zomer Michel Vlap, Ricky van Wolfswinkel en Manfred Ugalde naar de Grolsch Veste. Maar de topscorer? Die staat tot dusver in het hart van de verdediging. Robin Pröpper kan er wel om lachen.

"Ik schiet wel bewust richting de tweede paal, maar ik dacht natuurlijk niet 'ik ga die bal even in de kruising schieten'", vertelt de verdediger in gesprek met De Telegraaf na zijn prachtige treffer. Tegen Ajax was Pröpper ook al de grote man door in de slotfase te scoren. Toen was het de gelijkmaker, nu zorgde zijn poeier voor de driepunter.

"Het is op de lange termijn niet de bedoeling dat ik de meest scorende speler blijf. Al zou het wat mij persoonlijk betreft nog wel even mogen doorgaan. Maar ik denk dat wij voldoende scorend vermogen in de ploeg hebben en dat gaat er zeker uitkomen. Vaak wordt daarover gezegd dat het een ketchup-fles is. Bij mij is de ketchup er al, maar ik denk dat die ook snel bij Ricky en Vlap komt", aldus de aanvoerder, die blij is met de zege.

Zeker na de pijnlijke nederlaag tegen SC Cambuur in de vorige speelronde. "Nu zaten we er vanaf het begin goed bovenop en kwamen we goed in ons spel. Dat was mede zo door de Grolsch Veste. De manier waarop het publiek constant achter de ploeg staat helpt daar enorm bij."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Friday 1 October 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›