Vlap blij met FC Twente: ''Ben bij een geweldige club terechtgekomen''

1
Vlap blij met FC Twente: ''Ben bij een geweldige club terechtgekomen''

Michel Vlap maakte deze zomer op huurbasis de overstap naar FC Twente. SC Heerenveen was ook geïnteresseerd, maar de aanvallende middenvelder koos bewust voor een andere club.

"Met Johnny Jansen heb ik altijd contact gehouden. Ik denk dat hij graag had gezien dat ik was teruggekeerd. Alleen had ik niet het gevoel dat iedereen bij Heerenveen dat ook koste wat het kost wilde. Helemaal niet erg, want ik wilde dat zelf ook niet. Fryslân is mijn thuis en Heerenveen mijn club, maar een terugkeer was nu nog te vroeg. Dan had ik voor mijn gevoel de makkelijkste weg gekozen", vertelt de voetballer in de Leeuwarder Courant.

"Ik wil mezelf uitdagen en bewijzen dat ik het ook bij andere clubs kan laten zien. Zoals ik dat bij Anderlecht in mijn eerste jaar heb gedaan", vertelt Vlap, die zondagmiddag tegen zijn oude club speelt. Jarenlang droomde hij over het Abe Lenstra stadion. Nu is de Grolsch Veste zijn thuis. "Zeg nou zelf: hier wil je toch voetballen? Ik ben echt bij een geweldige club terechtgekomen."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 25 Sep 2021 om 10:17
    De mooiste van allemaal