Jans tevreden: ''De baas zijn in Heerenveen vind ik heel knap''

0
Jans tevreden: ''De baas zijn in Heerenveen vind ik heel knap''

FC Twente was zondag met 2-3 te sterk voor SC Heerenveen in het Abe Lenstra stadion. Ron Jans, trainer van de Tukkers, is blij met de vierde zege op rij voor zijn ploeg.

"In de eerste zeventig minuten waren we gewoon de baas in Heerenveen en dat vind ik gewoon heel knap", begint Jans in gesprek met RTV Oost. "Vorig jaar speelde we hier gelijk en toen waren we ook de betere ploeg. Dus in dat kader is de zege van vandaag wel gerechtigheid."

"Wij kunnen echt goed voetballen. In de eerste wedstrijden moesten we het vooral van het knokken hebben", gaat de oefenmeester verder. "Nu zie je dat we ook beter kunnen voetballen en dat heb je vandaag bij vlagen echt goed kunnen zien."

Wel ziet Jans nog genoeg dingen die beter kunnen. "Bij hoekschoppen tegen anticiperen we niet goed als de tegenstander de bal kort neemt. Dat deden we vorige week tegen AZ ook al niet goed. Er moet iemand van ons uitlopen om de voorzet te blokken. Daarnaast stond Veerman bij het tweede doelpunt veel te vrij. Maar als je wint, sta je altijd open voor kritiek."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!