Afellay looft Unnerstall: ''Dat is voor mij onbegrijpelijk''

3
Afellay looft Unnerstall: ''Dat is voor mij onbegrijpelijk''

Ibrahim Afellay zet grote vraagtekens bij het keepersbeleid van PSV. De club pikte Joël Drommel op voor vier miljoen euro bij FC Twente, terwijl Lars Unnerstall transfervrij de omgekeerde weg bewandelde.

Afgelopen weekend was Drommel de schlemiel bij het verliezende PSV na een blunder. Ibrahim Sangaré verloor de bal vlak voor de laatste goal. "Ik vind niet dat je Sangaré die goal mag aanrekenen. Als Drommel deze vastpakt, heeft niemand het daarover", stelt de analist bij Studio Voetbal.

"Een keeper die meevoetbalt is mooi meegenomen, maar uiteindelijk gaat het erom dat je gewoon punten pakt voor je ploeg. Hoe kun je je beste keeper transfervrij laten gaan en een investering van vier miljoen doen, waar je totaal niet beter van wordt? Dat is voor mij onbegrijpelijk'', besluit Afellay.

Theo Janssen is ook te spreken over Unnerstall, die afgelopen seizoen in Eindhoven de tweede keus was achter Yvon Mvogo. De Zwitser moet het dit seizoen doen met een reserverol, omdat Drommel in de goal staat. Hij maakt nog geen geweldige indruk, terwijl Unnerstall al is uitgegroeid tot sterkhouder bij zijn nieuwe club. "Hij keept bij Twente ook met vertrouwen en begint gewoon mee te voetballen."

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 27 Sep 2021 om 13:10
    PSV wil Unnerstal voor 5 milj max..krijgen wij Drommel...
  • 27 Sep 2021 om 10:26
    PSV heeft Unnerstall wel degelijk een contract aangeboden, maar Unnerstall wilde om persoonlijke redenen (o.a. familie en een huis) graag naar Twente, en daarom heeft hij zelf contact gezocht met Twente.
  • 27 Sep 2021 om 09:58
    Het leek gisteren bij de eerste goal van Heerenveen dat Unnerstall er niet lekker uit zag, maar later bleek dat de bal van richting werd veranderd, anders had hij hem nog gehad ook.