Jans tevreden over seizoenstart: ''Iets wat we hebben opgebouwd''

1
Jans tevreden over seizoenstart: ''Iets wat we hebben opgebouwd''

De competitie ligt stil door de interlandperiode. Het betekent dat Ron Jans rustig de tijd heeft om het eerste gedeelte van het seizoen te evalueren. De trainer is positief over zijn ploeg na acht wedstrijden.

"Ik ben over de teamontwikkeling en spelers individueel wel te spreken. Waar staan wij voor? We werden een knokploeg genoemd, het Atlético Madrid van de eredivisie. Dat ging wel erg ver, maar dat is dus wel iets wat we hebben opgebouwd. We hebben onszelf te kort gedaan in de wedstrijden tegen Fortuna en Cambuur, maar daar hebben we van geleerd", vertelt Jans voor de microfoon van FC Twente TV.

Het is volgens de oefenmeester logisch dat een team wat tijd nodig heeft om op stoom te komen. "Nieuwe spelers begrijpen nu beter hoe we spelen en wat de kwaliteiten van hun medespelers zijn. Je ziet ook dat als we meer punten halen, we ook beter gaan voetballen. Bij Heerenveen waren we gewoon zeventig minuten heer en meester en bij Groningen waren we de beter voetballende ploeg. Ik ben wel heel tevreden", besluit Jans.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 8 Oct 2021 om 06:29
    Matig je enthousiasme nou een beetje Ron we zijn er nog lang niet!!!
Sunday 5 December 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›