Misidjan eerlijk: ''Concurrenten doen het op dit moment goed''

0
Misidjan eerlijk: ''Concurrenten doen het op dit moment goed''

Virgil Misidjan liep aan het begin van het seizoen tegen een blessure aan, waardoor hij geduld moet hebben voor hij in de basis mag starten. In de oefenwedstrijd tegen Cercle Brugge liet Ron Jans hem aan de aftrap verschijnen.

"Ik voel het wel een beetje om eerlijk te zijn. Je merkt toch aan je spieren dat het al een tijdje geleden is", vertelt de vleugelaanvaller bij 1Twente Enschede. "Ik ben de laatste weken wel ingevallen, maar dat was maximaal dertig minuten. Het is wennen om tachtig minuten te spelen, maar het is wel goed. Dat heb ik wel nodig om ook weer in de basis te kunnen staan of om in ieder geval kans te maken."

Hij hoopt komende eredivisiewedstrijd weer te mogen starten. "Ik heb zelf aangegeven dat er misschien nog een paar procentjes bij kan voor ik echt fit ben. Ik hoop dat ik kans maak om tegen Willem ll in de basis te staan. Daarvoor ben ik naar Twente gekomen. Maar ik moet wel eerlijk zijn: m'n concurrenten doen het op dit moment goed. Dat motiveert mij weer om nog harder m'n best te doen", besluit Misidjan.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!