Van Hanegem steunt tribuneklant Drommel: ''Vind ik niet terecht''

3
Van Hanegem steunt tribuneklant Drommel: ''Vind ik niet terecht''

Mark Flekken is een groot gespreksonderwerp deze interlandperiode, merkt Willem van Hanegem. Hij snapt niet dat de doelman de voorkeur krijgt boven Joël Drommel.

"Ik hoorde de afgelopen week de naam Mark Flekken nogal vaak voorbijkomen. Dat vond ik vreemd. Justin Bijlow is volgens mij prima begonnen aan zijn interlandcarrière en wij hebben het over iemand die uit het niets derde keeper is geworden. Derde keeper, daar praten we normaal nooit over, toch? Hou die gozer lekker in de gaten als je het iets vindt, laat hem meetrainen en roep hem van mijn part inderdaad op als dat nodig is", aldus de oud-voetballer.

De doelman van SC Freiburg werd meteen derde keeper, waardoor Drommel op de tribune moest toekijken tegen Letland. "Drommel weet ook meteen hoe de vlag erbij hangt. En nee, dat vind ik niet terecht. Drommel is een prima keeper die toevallig laatst een keer een bal uit zijn handen liet vallen", besluit Van Hanagem in het Algemeen Dagblad.

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 11 Oct 2021 om 10:19
  • Quote van 11 Oct 2021 om 09:41
   Daar ga je je in vergissen. Weet je nog hoe Boschker is begonnen hier?
  Ik snap nog steeds die hype over Sander Boschker niet. Ja hij heeft in de bekerfinale in 2001 3 penalty's tegen gehouden waardoor we de beker hebben gewonnen, maar wat heeft hij voor de rest gepresteerd? Hoeveel punten heeft hij in zijn carriere bij FC Twente nu werkelijk gepakt voor onze FC. Dat valt dan nog vies tegen. Hij zal zeker punten hebben gepakt, maar heeft ook heel vaak punten gekost. In die tijd ging ik ook vaak naar trainingen kijken, maar zag hem nooit oefenen op uittrappen of trappen na een terug speelbal. Uittrappen belanden meestal over de zijlijn. Ook zijn trappen na een terugspeelbal belanden bijna altijd, of bij een tegenstander, of over de zijlijn. Nee hij was zeker geen slechte keeper, maar ook absoluut geen top.
 • 11 Oct 2021 om 09:41
  • Quote van 11 Oct 2021 om 09:14
   Kan drommel vast wennen zelfde lot wacht hem bij PSV daar ben ik vanaf dag 1 heilig van overtuigd.
  Daar ga je je in vergissen. Weet je nog hoe Boschker is begonnen hier?
 • 11 Oct 2021 om 09:14
  Kan drommel vast wennen zelfde lot wacht hem bij PSV daar ben ik vanaf dag 1 heilig van overtuigd.
Saturday 30 October 2021
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›