Vlap kijkt in de spiegel: ''Ik ben ook niet boos op Kamphuis''

1
Vlap kijkt in de spiegel: ''Ik ben ook niet boos op Kamphuis''

FC Twente tegen Willem ll ontaarde in een wedstrijd vol incidenten binnen de lijnen. Beide ploegen eindigden de wedstrijd uiteindelijk met tien man. Michel Vlap is kritisch op arbiter Jochem Kamphuis, maar ook op zijn eigen ploeg.

"Er gebeurden een paar kleine dingen. Hij floot een paar keer tegen ons en niet tegen de tegenstander. We kregen te weinig mee, het publiek reageerde daarop en wij ook", aldus de middenvelder in gesprek met TC Tubantia. "We moeten daarin volwassener worden, maar dit is ook voetbal."

"Ik was in het begin geïrriteerd, maar in de rust hebben we de focus weer op voetbal gericht. Ik ben ook niet boos op Kamphuis, wij moeten zelf slimmer zijn", vervolgt de middenvelder, die de wedstrijd niet kon uitspelen wegens een krampaanval. Dat had alles te maken met de rode kaart van Ramiz Zerrouki. "Het kostte veel kracht tegen tien man."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 19 Oct 2021 om 17:21
    Wanneer wordt je weer de oude Vlap. Tot nu toe erg magertjes. Wel goed om de focus te leggen bij de ploeg dan bij kamphuis. Het was niet goed zondag
Sunday 5 December 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›