Update: Go Ahead Eagles wil niet verder met voormalig FC Twente-aanvaller

( 1 reacties)
Zorgeloos overstappen naar Pure Energie
Update: Go Ahead Eagles wil niet verder met voormalig FC Twente-aanvaller

Felitciano Zschusschen staat voor een terugkeer naar Nederland. De oud-spits van FC Twente krijgt namelijk een kans bij Go Ahead Eagles, dat meldt de Deventer club op de officiële website.

Zschusschen is deze week op proef bij de club uit de Jupiler League. De 25-jarige aanvaller stond afgelopen jaar onder contract bij het Schotse Iverness Caledonian, maar lijkt nu te mikken op een rentree op de Nederlandse velden.

Zschusschen debuteerde in 2013 in het eerste elftal van FC Twente. Hij werd door de Tukkers verhuurd aan FC Dordrecht, NAC Breda en FC Oss. In 2017 tekende de spits bij 1. FC Saarbrücken en vertrok daarna naar Schotland  Zschusschen traint deze week op voorspraak van technisch adviseur Paul Bosvelt mee bij Go Ahead Eagles. Ook trainer Jan van Staa kent de aanvaller vanuit zijn tijd in Enschede.

Update: Go Ahead Eagles gaat niet in zee met Felitciano Zschusschen, dat meldt de club uit Deventer op de officiële website. De oud-speler van FC Twente was deze week op proef bij Go Ahead Eagles. Zijn proefperiode zal niet verlengd worden, is hem verteld na de training van donderdag.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 11 Jan 2018 om 15:59
    Off topic: Wie weet waar Mirco Born is? Vond het wel een aardige voetballer bij Jong FC Twente.