Elia is FC Twente niet vergeten: ''Ik zou ooit wel weer naar de eredivisie terug willen''

( 0 reacties)
Zorgeloos overstappen naar Pure Energie
Elia is FC Twente niet vergeten: ''Ik zou ooit wel weer naar de eredivisie terug willen''

Eljero Elia is nog niet heel lang weg bij Feyenoord, maar de vleugelspeler geeft aan graag terug te willen keren naar Nederland. Niet direct, maar wel in de nabije toekomst.

''Dat is misschien wel een beetje uitvergroot, maar ik zou ooit misschien wel weer naar ADO, FC Twente of Feyenoord terug willen'', vertelt Elia in gesprek met Omroep West. ''Voorlopig heb ik het hier in Turkije nog prima naar mijn zin. Het zou als voetballer kunnen, maar ik zou in de toekomst ook wel graag een jeugdteam willen trainen. Maar, dan moet ik nog wel eerst mijn papieren halen.''

Op dit moment is Elia zeer tevreden in Turkije. ''Prima, ik heb niets te klagen. Maar in het begin was ik wel een beetje bang voor aanslagen'', vertelt de buitenspeler. ''Gelukkig heb ik er nog niets van gemerkt. Voordat ik hier naartoe kwam, was er wel meer onrust in het land. Nu zie je dat de mensen hier weer wat opleven. Het is leuk hier. Er zijn veel aardige mensen. Basaksehir is een professionele club en we gaan voor het kampioenschap'',  besluit Elia.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!