Homepage » Historie & oud-spelers » VIDEO | Polak kampioen Hoofdklasse: ''Wakker worden ging met een takelwagen''

VIDEO | Polak kampioen Hoofdklasse: ''Wakker worden ging met een takelwagen''

( 3 reacties)
Zorgeloos overstappen naar Pure Energie
VIDEO | Polak kampioen Hoofdklasse: ''Wakker worden ging met een takelwagen''

Oud FC Twente-verdediger Sjaak Polak is met zijn team SJC kampioen geworden van de Hoofdklasse Zondag. De inmiddels 42-jarige trainer genoot tot in de late uurtjes.

''Dit is niet normaal wat er gebeurd is gisteren'', zegt hij tegenover VoetbalPrimeur. ''We hebben een ongelooflijk groot feest gehad. Wakker worden ging met een takelwagen geloof ik. Dan is het zo mooi als je je telefoon opent en er honderdduizend en tachtig berichten op staan.''

Een geëmotioneerde Polak genoot van het kampioensfeest: ''Er is behoorlijk wat drank doorheen gegaan en het was ongelooflijk gezellig. We kregen een ontvangst waar je kippenvel van kreeg. Ik heb mannen elkaar zien zoenen, vrouwen elkaar zien zoenen, spelers elkaar zien zoenen en vanalles en nog wat. Zelf lag ik rond een uur of vijf te bed, maar ik hoorde dat om kwart voor acht de laatste weg gingen'', aldus een trotse trainer.

Sjaak Polak speelde in de periode 2001 t/m 2004 voor FC Twente. In totaal kwam hij tot 92 duels waarin hij twaalf keer tot scoren kwam. Bekijk het interview over het kampioenschap hieronder.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 14 May 2018 om 23:26
    Als ik het zo hoor was het een gangbang!
  • 14 May 2018 om 22:51
    Tsja geluk hoort bij het spelletje
  • 14 May 2018 om 22:02
    Ik was erbij zondag, en wat mag deze man van geluk spreken. Achilles 2x op de lat penalty onthouden en de scheids floot 5 minuten te vroeg af.
zaterdag 26 januari 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›