Lam: ''Alles zat tegen bij FC Twente, ik hoop het nooit meer mee te maken''

( 2 reacties)
Lam: ''Alles zat tegen bij FC Twente, ik hoop het nooit meer mee te maken''

Thomas Lam is dit seizoen opnieuw in Nederland te bewonderen. De Finse verdediger keerde afgelopen zomer terug bij PEC Zwolle, dat hem overnam van Nottingham Forest.

"Ik draaide de hele voorbereiding mee bij Nottingham en speelde alles", blikt Lam terug op de officiële website van PEC Zwolle. "Uiteindelijk had ik een gesprek met de manager. Hij was heel tevreden over mijn optredens, maar kon mij niet beloven dat ik veel zou gaan spelen."

"Het is voor mij op dit moment heel belangrijk dat ik minuten maak", vervolgt de verdediger. "Zeker met het oog op mijn plaats in het nationale elftal van Finland. Uiteindelijk hebben we besloten dat ik beter naar een club kon gaan waar ik wél veel aan spelen toe zou komen. Toen meldde PEC Zwolle zich vrij snel en in een week tijd is het rondgekomen."

Er waren meerdere clubs geïnteresseerd. "Ik had nog wat andere opties in het buitenland, maar dat was uiteindelijk niet wat ik zocht. Daarnaast weet ik wat ik aan Zwolle heb. Ik heb er eerder al een mooie periode gehad en ben blij dat het snel rondkwam, zeker gezien het naderende einde van de transferperiode", aldus Lam, die vorig seizoen verhuurd werd aan FC Twente.

"Bij Twente maakte ik natuurlijk de degradatie mee", geeft de Fin aan. "Alles zat tegen en het kostte veel energie. Zulke jaren zitten er af en toe tussen, maar ik hoop het nooit meer mee te maken. Al ben ik er ook wel volwassener door geworden."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 8 Oct 2018 om 21:23
  • Quote van 8 Oct 2018 om 19:58
   Wij hopen jou nooit meer mee te maken lamzak
  Haha +1
 • 8 Oct 2018 om 19:58
  Wij hopen jou nooit meer mee te maken lamzak