'Slome start' voor Promes in Sevilla: ''Had op meer minuten gehoopt''

( 0 reacties)
'Slome start' voor Promes in Sevilla: ''Had op meer minuten gehoopt''

Quincy Promes maakte deze zomer de overstap van Spartak Moskou naar Sevilla. De oud-speler van FC Twente kan in Spanje nog niet rekenen op een basisplek.

"Om jezelf in een team te spelen bij een elftal dat al zolang begonnen is, is natuurlijk moeilijk", reageert Promes bij Veronica Inside. "Ik heb een slome start, maar elke wedstrijd val ik wel in. Ik heb ook in de Europa League gespeeld. Ik had op meer minuten gehoopt, maar ik maak wel mijn minuten."

Promes vindt het niet raar dat hij geen basisplaats heeft. "Het elftal draait en we staan momenteel eerste, dus ik wacht gewoon op mijn kans", geeft hij aan. "Ik heb mezelf tijd gegeven om me aan te passen. Dat ben ik nu aan het doen. Het is nog te vroeg om te bepalen in welke rol ik zit. Ik denk dat ze me rustig willen voorbereiden om er te staan."

Dat bondscoach Ronald Koeman ondanks het geringe aantal speelminuten opriep, verbaast Promes niet. "Verrast niet. Waarom? Ik ben niet verrast en ik denk dat wij met het Nederlands elftal sowieso naar een vaste groep moet werken. Verrast is een groot woord voor mij."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!