Oud-Twente-aanvaller legt uit: ''De mentaliteit was hier gemoedelijker''

( 3 reacties)
Oud-Twente-aanvaller legt uit: ''De mentaliteit was hier gemoedelijker''

Stein Huysegems kwam in 2007 over van Feyenoord en speelde twee seizoenen in Enschede. De Belg speelde vervolgens nog voor clubs in België en Nieuw-Zeeland en is inmiddels postbode geworden.

''De mentaliteit was in Enschede gemoedelijker en dat lag me beter'', begint Huysegems tegenover de Belgische krant HLN. ''''In De Kuip spelen was een geweldige ervaring, maar aan de andere kant liet de fanatieke aanhang haar ongenoegen duidelijk blijken als het slecht ging. Toen we met 0-4 verloren van grote rivaal Ajax kregen we 's anderendaags op training bezoek van de harde kern.''

Momenteel is Huysegems gestopt als profvoetballer en werkt hij als postbode. ''Of ik dat geld nodig heb? Tja, ik heb niet slecht geboerd, maar niet in die mate dat ik save zit tot mijn tachtig jaar. Bovendien heb ik na mijn profloopbaan een paar maanden thuis gezeten en dat was het ook niet. Ik sliep tot elf uur en dan lag ik een hele dag in de zetel. Ik wilde iets om handen hebben en zo belandde ik bij de post. Het is vroeg opstaan, maar ik amuseer me'', besluit de oud-aanvaller van Feyenoord.

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 15 Apr 2019 om 09:28
    Besluit de oud aanvaller van feyenoord?
  • 15 Apr 2019 om 09:28
    Besluit de oud aanvaller van feyenoord?
  • 14 Apr 2019 om 20:54
    Idd Steyn, kun je beter postbode zijn en er elke dag vroeg uitgaan. Word er ook helemaal gek van als ik doordeweeks niks te doen heb. Bedankt voor alles dat je ons destijds hebt gebracht!