'Voordeel' voor FC Twente in degradatiestrijd: ''Heeft een bonuspunt'' Vertrekt Bijen transfervrij? ''Dan ga je daar wel over nadenken'' VIDEO | Samenvatting: FC Twente geeft zege uit handen tegen FC Utrecht Drommel blijft rustig: ''Ons optreden hier geeft moed en vertrouwen'' Drommel: ''Miscommunicatie. Hij wil hem teruggeven met z'n rug''

Verbeek: ''Ze hebben gevraagd of ik interesse heb''

( 2 reacties)
Verbeek: ''Ze hebben gevraagd of ik interesse heb''

Gertjan Verbeek gaat mogelijk aan de slag in Australië. De oud-trainer van FC Twente, die na zijn ontslag in Enschede nog geen nieuwe job heeft, wordt begeerd door Adelaide United.

"Ze zoeken een trainer en ze hebben gevraagd of ik interesse heb. Uiteraard ben ik geïnteresseerd", vertelt Verbeek bij Dit was het Weekend op FOX Sports. "Ik heb me wel wat verdiept in de competitie, het is heel wat anders dan hier in Europa. Ze spelen met tien ploegen en hebben play-offs. Dus als je zesde wordt, kan je ook nog kampioen van Australië worden."

Adelaide United, dat de beker in Australië won, verloor afgelopen vrijdag in de halve finale van de play-offs van Perth Glory. "Ik heb twee wedstrijden gezien, omdat ze in die play-offs zitten", geeft Verbeek aan. "Dan krijg je een beetje een beeld van de selectie. Ik ben me er nu aan in het verdiepen en we zullen kijken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 13 May 2019 om 21:13
  • Quote van 13 May 2019 om 21:11
   Gelijk doen lekker een paar weekjes met je didgereedoo spelen,
  Leuke dingen zijn dat hoor. Lekker met de boomerang gooien, als hij niet terugkomt hupst je persoonlijke kangoeroe erachteraan. En genoeg ruimte voor blokhutten.
 • 13 May 2019 om 21:11
  Gelijk doen lekker een paar weekjes met je didgereedoo spelen,
zaterdag 29 februari 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›