''Ik sputter tegen en begin over Bosch, die hoort in de basis'' ''Brama wil zijn rol anders invullen dan Garcia voor ogen heeft'' Steun voor Van Leeuwen: ''Ted past voortreffelijk bij FC Twente'' ''Volgens hem hadden Bosch, Brama en Hölscher moeten spelen'' ''Had FC Twente gesierd als ze openbaar excuses hadden aangeboden''

Voormalig FC Twente-talent verlengt bij PSV: ''Dat is gelukt''

( 0 reacties)
Voormalig FC Twente-talent verlengt bij PSV: ''Dat is gelukt''

Andrew Mendonca blijft langer verbonden aan PSV. De achttienjarige middenvelder heeft zijn contract bij de club uit Eindhoven verlengd tot medio 2021.

Mendonca gold als een groot talent in de jeugdopleiding van FC Twente, maar werd in de zomer van 2016 weggeplukt door PSV. Hij tekende een verbintenis tot medio 2019, die nu dus verlengd is. Mendonca maakte dit seizoen zijn debuut voor Jong PSV en hoopt volgend seizoen definitief aan te sluiten bij het beloftenteam.

Afgelopen winter ging de middenvelder al mee op trainingskamp met Jong PSV. "Ik was echt blij dat ik toen mee mocht", vertelt Mendonca op de officiële website van PSV. "Het niveau was hoog, anders dan bij PSV onder 19. Ik wilde mezelf daar zo goed mogelijk laten zien om wat minuten af te dwingen bij Jong PSV, dat is gelukt."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 23 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›