De Jong denkt na over transfer: ''Dat blijft een droom''

2
De Jong denkt na over transfer: ''Dat blijft een droom''

Luuk de Jong hoopt deze zomer op een mooie transfer. De voormalig spits van FC Twente wil nog één keer naar het buitenland vertrekken, ondanks dat hij bij PSV nog een contract tot medio 2021 heeft. 

"Ik ben en blijf topsporter, dus ik zou het nog wel een keer willen proberen bij een mooie club in Europa. Ik ben nu veel sterker dan toen ik naar Gladbach ging. Ik heb meer ervaring en ben in veel facetten van het voetbal heel erg gegroeid", vertelt De Jong in gesprek met Voetbal International.

De 28-jarige goalgetter verwacht dat hij ook elders kan slagen. "Dus als de club bij mijn spel past, ben ik ervan overtuigd dat ik ook in een buitenlandse topcompetitie heel belangrijk kan zijn voor een club. Dat blijft een droom", luidt het vervolg. 

"Iedere voetballer streeft het hoogste na. Als je die ambities niet meer hebt, dan kan ik nu net zo goed zeggen: ik hoef niet meer beter te worden en hobbel die laatste paar jaar nog mee. Dat wil ik niet. Ik wil om de prijzen spelen als dat kan. En als dat voor PSV is, dan geeft mij dat ook veel voldoening", aldus De Jong, die dit jaar goed was voor 31 doelpunten in 40 officiële duels.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 22 May 2019 om 10:12
    Hier op an
  • 22 May 2019 om 09:31
    De grootste stommiteit die je kunt uithalen door bij PSV weg te gaan als je zo goed bent als je denkt te zijn had je wel vaker in het Ned elftal gespeeld ,laat hij maar waarderen wat hij heeft, dit is echt zijn plafond .
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›