Espinosa verklapt: ''Dan wordt mijn contract automatisch verlengd'' Ten Voorde analyseert: ''Dat is geen optie met deze selectie'' ''Ook bij FC Twente krijg ik mee dat er soms over me wordt gemord'' Roemeratoe maakt indruk bij FC Twente: ''Dat is hartstikke mooi'' Van Staa: ''Daarom vind ik ook dat hij een compliment verdient''

VIDEO | De Jong steelt show en maakt weergaloze eerste Sevilla-goal

( 3 reacties)
VIDEO | De Jong steelt show en maakt weergaloze eerste Sevilla-goal

Luuk de Jong heeft zijn visitekaartje afgegeven in het shirt van Sevilla. Met een geweldige goal - zijn eerste namens de Spanjaarden- tegen FC Dallas (3-1) liet de oud-spits van FC Twente zijn klasse zien.

De Jong, die deze zomer door Sevilla werd overgenomen van PSV, wipte de bal vakkundig omhoog en schoot daarna met zijn linkerbeen het leer ongenadig hard achter de doelman van de club uit de Verenigde Staten.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 18 Jul 2019 om 11:05
    Toch wel grappig.......bij Sevilla loopt een oud Twente speler, en bij ons een aantal Sevilla spelers. Misschien is de onderlinge band wel dieper dan we altijd gedacht hebben, hahaha. Wellicht kan Luuk nog iets voor ons betekenen daar! (Nog spitsen over, nu Luuk daar mag meeballen?)
  • 18 Jul 2019 om 11:02
    Succes gewenst Luuk. Altijd een relaxte nuchtere gast.
  • 18 Jul 2019 om 10:57
    Poeh. Die was fijn
zondag 24 november 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›