''Had FC Twente gesierd als ze openbaar excuses hadden aangeboden'' Pleguezuelo blinkt uit bij FC Twente: ''Hij is absoluut een krijger'' ''Vond het een hele logische beslissing om Schenk te passeren'' Derksen duidelijk over Garcia: ''Dat blijft natuurlijk bezopen'' ''Had Velthuis en Huiberts graag bij FC Twente gehouden''

Droste baalt: ''Ik was er klaar voor, net als mijn vriendin''

( 0 reacties)
Droste baalt: ''Ik was er klaar voor, net als mijn vriendin''

Wout Droste reist als toerist de hele wereld over, maar een buitenlands voetbalavontuur zit er nog niet in voor de oud-speler van FC Twente. De dertigjarige Oldenzaler tekende onlangs een contract bij Go Ahead Eagles.

FC Twente verhuurde Droste in 2010 al aan de Deventenaren. "Nog voordat ik hier tekende, kreeg ik al een YouTube-filmpje uit die tijd", blikt hij terug in De Stentor. "We klopten Cambuur in de play-offs. Ik kreeg de bal van Jules Reimerink en schoot vol op de onderkant van de lat. In de rebound scoorde Halil Colak. De KNVB-beker tegen Ajax en de finale van de play-offs tegen Willem II. Het was een prachtseizoen."

Na zijn vertrek bij Heracles Almelo hoopte Droste echter op een buitenlands avontuur, ondanks een flirt met FC Twente. "Ik was er klaar voor, net als mijn vriendin Kimberly. Wij zijn allebei gek van reizen en avontuur. Dat heb ik sinds ik mijn eerste verre reis naar Bali. Daarna ben ik al in Australië, Californië en Mexico geweest. Deze zomer waren we in Cuba, een prachtig land", aldus Droste.

De ervaren verdediger rekent nu niet meer op een buitenlands avontuur. "De kans dat er de komende jaren nog een buitenlandse club komt, acht ik niet groot. Ik ben rechtsback, aanvallers zijn populairder", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!