FC Twente zoekt spits: ''Daarom liever ingezet op Siem de Jong'' ''Garcia heeft nog niet één keer gebeld met Fred Rutten'' Derksen steunt FC Twente: ''Dan moet je de VAR opheffen'' 'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden' Ten Voorde duidelijk: ''Dat vind ik geen topsportmentaliteit''

Voormalig FC Twente-commissaris nieuwe burgemeester Apeldoorn

( 0 reacties)
Voormalig FC Twente-commissaris nieuwe burgemeester Apeldoorn

Ton Heerts wordt de nieuwe burgemeester van Apeldoorn. De oud-commissaris van FC Twente werd maandagavond voorgedragen als voorkeurskandidaat, dat meldt TC Tubantia.

Heerts zat tussen 2015 en 2017 in de raad van commissarissen van FC Twente. In oktober 2017 vertrok hij bij FC Twente. "Het zwaartepunt van de crisis bij de club lijkt bovendien achter de rug, en met het vertrek van een collega (Jan Schutrups, red.) was dit voor mij een goed moment om te wisselen", liet Heerts destijds weten.

De 52-jarige Heerts, die uit Tubbergen komt, maar al lang in Apeldoorn woont, was eerder ook voorzitter van vakbond FNV en zat één periode als PvdA'er in de Tweede Kamer. Sinds drie jaar is Heerts voorzitter van de MBO Raad.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!