Defensieve versterkingen op komst bij FC Twente: ''Ze hebben ruimte'' ''De optie om bij FC Twente blijven is zo slecht nog niet'' Van Leeuwen blikt vooruit: ''Een schoon schip biedt ook kansen'' Van Leeuwen verklapt: ''Over meer dan 150 spelers gesproken'' Espinosa blikt terug: ''Ik kon daar echt veel geld verdienen''

Voormalig FC Twente-commissaris nieuwe burgemeester Apeldoorn

( 0 reacties)
Voormalig FC Twente-commissaris nieuwe burgemeester Apeldoorn

Ton Heerts wordt de nieuwe burgemeester van Apeldoorn. De oud-commissaris van FC Twente werd maandagavond voorgedragen als voorkeurskandidaat, dat meldt TC Tubantia.

Heerts zat tussen 2015 en 2017 in de raad van commissarissen van FC Twente. In oktober 2017 vertrok hij bij FC Twente. "Het zwaartepunt van de crisis bij de club lijkt bovendien achter de rug, en met het vertrek van een collega (Jan Schutrups, red.) was dit voor mij een goed moment om te wisselen", liet Heerts destijds weten.

De 52-jarige Heerts, die uit Tubbergen komt, maar al lang in Apeldoorn woont, was eerder ook voorzitter van vakbond FNV en zat één periode als PvdA'er in de Tweede Kamer. Sinds drie jaar is Heerts voorzitter van de MBO Raad.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›