Maher: ''FC Twente hoort normaal absoluut bij de top vijf''

1
Maher: ''FC Twente hoort normaal absoluut bij de top vijf''

Adam Maher draagt sinds dit seizoen het shirt van FC Utrecht. De oud-speler van FC Twente maakte met trainer John van den Brom de overstap van AZ naar de Domstad.

Maher is een belangrijke waarde in het elftal van FC Utrecht, dat afgelopen weekend naar de vierde plaats in de Eredivisie klom. "We zijn de laatste tijd goed bezig en persoonlijk gaat het ook heel goed. Ik heb de stijgende lijn te pakken", zegt Maher in gesprek met RTV Utrecht.

"Inmiddels kennen we elkaars kwaliteiten binnen de ploeg steeds beter", vervolgt de middenvelder. "Het was best even wennen in het begin, maar de laatste tijd begint het steeds beter te lopen. De puzzel valt steeds beter in elkaar. We hebben de stijgende lijn te pakken. We weten wat er van de wedstrijd gevraagd wordt."

Maher heeft inmiddels al de nodige clubs in Nederland achter zijn naam. "Ik heb bij PSV gespeeld en dat was een heel ander niveau, maar dat heeft ook met de financiën te maken en met de historie. Maar als je kijkt naar FC Twente, toen ik er zat was het wel minder. Maar die horen normaal absoluut bij de top vijf in de Eredivisie."

"En als je kijkt naar AZ merk je dat die altijd in dezelfde categorie zitten. Je merkt dat de puzzel steeds beter valt bij ons", aldus Maher. "Wij moeten de top bestormen, maar we moeten wel rustig aan doen."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 5 Nov 2019 om 17:53
    HELD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!