Defensieve versterkingen op komst bij FC Twente: ''Ze hebben ruimte'' ''De optie om bij FC Twente blijven is zo slecht nog niet'' Van Leeuwen blikt vooruit: ''Een schoon schip biedt ook kansen'' Van Leeuwen verklapt: ''Over meer dan 150 spelers gesproken'' Espinosa blikt terug: ''Ik kon daar echt veel geld verdienen''

Andersen scoort voor het eerst in 2,5 jaar: ''Weet niet wat ik deed''

( 0 reacties)
Andersen scoort voor het eerst in 2,5 jaar: ''Weet niet wat ik deed''

Joachim Andersen staat bekend om zijn goede verdedigende kwaliteiten, maar was in de Champions League-wedstrijd tegen Benfica goed voor een treffer. In de met 3-1 gewonnen wedstrijd scoorde hij voor het eerst in 2,5 jaar.

"Vlak na mijn goal was ik gewoon heel blij, dus ik weet niet precies wat ik eerst deed", zegt de duurste Deen aller tijden in gesprek met het Deense TV 2 SPORT. "Toen dacht ik: 'Ik doe maar gewoon iets'. Toen gleed ik op mijn knieën."

Andersen beseft dat ze een grote kans hebben om door te gaan naar de knockout-fase. "Ik ben erg blij met deze belangrijke overwinning. Toen we onze poule (Benfica, RB Leipzig en Zenit) zagen, stelden we als doel om verder te gaan in het toernooi. Daar zijn we nu goed naar op weg. We hebben alles in eigen hand en we moet de klus gewoon gaan klaar in de laatste twee groepswedstrijden'', besluit Andersen, die in 2017 zijn laatste goal maakte. Destijds speelde hij nog in dienst van FC Twente.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›