Snelders in 'Hall of Fame': ''Ik ben er enorm trots op''

1
Snelders in 'Hall of Fame': ''Ik ben er enorm trots op''

Theo Snelders is opgenomen in de 'Hall of Fame' van Aberdeen. De Schotse voetbalclub eert de oud-doelman en keeperstrainer van FC Twente daarmee voor zijn bewezen diensten.

Snelders kwam in het verleden acht seizoenen uit voor Aberdeen. Hij maakte in 1988 voor ongeveer 1 miljoen euro de overstap van FC Twente naar de Schotse club en groeide al snel uit tot een publiekslieveling.

Nu staat Snelders dus ook in de Hall of Fame naast spelers als Gordon Strachan en Marc McGhee. "Ik ben er enorm trots op dat ik hiervoor ben voorgedragen", reageert de 55-jarige oud-doelman in TC Tubantia. "Een mooie waardering." Snelders bezoekt Aberdeen nog jaarlijks. "Het is altijd weer een warm bad."

De Schotse club behoort echter niet meer tot de top van het land. "Op het moment van mijn transfer in 1988 was het echt een grote club, die ik al van jongs af aan volgde", aldus Snelders. "Ik heb Aberdeen nog Real Madrid zien verslaan in een Europese finale. Ik vrees alleen dat die glorietijd niet meer terugkeert. Het gat met Celtic en Glasgow Rangers is echt te groot geworden."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 21 Nov 2019 om 19:50
    Als je deze man nog hebt zien keepen. Moet je dan verhuizen uit P????
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›