''FC Twente trok hem altijd en daar lag ook zijn hart''

0
''FC Twente trok hem altijd en daar lag ook zijn hart''

FC Twente staat zondag stil bij het overlijden van Hennie Ardesch. Jack Mulstege heeft bij de Enschedese club veel te maken gehad met Ardesch, die samen met hem rondleidingen in De Grolsch Veste verzorgde.

"FC Twente trok hem altijd en daar lag ook zijn hart", zegt Mulstege in gesprek met RTV Oost. "Hennie was iemand de verhalen met veel enthousiasme vertelde, met humor doorspekt. Met name de ouderen die hier een rondleiding hadden, die kenden hem nog vanuit het verleden."

"De verhalen die hij had sloegen altijd enorm aan", vervolgt Mulstege. "Hij heeft zich ook helemaal verdiept in de historie van FC Twente. Hij kon er heel veel over vertellen en heel boeiend vertellen. Hij was aimabel, enthousiast en altijd goed gehumeurd. Altijd vriendelijk en belangstellend voor alles om hem heen."

Mulstege was verrast voor het overlijden van Ardesch. "Toen het berichtje kwam dat hij was overleden, was ik echt geschrokken. Het is ook bij FC Twente als een bom ingeslagen. Hij zal enorm gemist worden, ook vanwege de activiteiten die hij hier deed."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›