'Beslissing over toekomst Eredivisie mogelijk pas in mei' Elia sluit terugkeer niet uit: ''FC Twente is een mooie club'' 'Nederlandse supporters willen geen Eredivisie zonder publiek' BREAKING | KNVB stelt steunpakket van elf (!) miljoen beschikbaar ''Meerderheid van de spelers wil de competitie graag afmaken''

PSV voegt voormalig assistent FC Twente toe aan technische staf

4
PSV voegt voormalig assistent FC Twente toe aan technische staf

René Eijkelkamp keert per direct terug in de technische staf van PSV. Met de voormalig assistent-trainer FC Twente heeft interim-trainer Ernest Faber zijn gewenste ervaring in de staf.

"Daarvan zijn we met René verzekerd", zegt technisch manager John de Jong op de officiële website van PSV. "René heeft al vaker in deze rol gefunctioneerd. Naast heel veel ervaring én kennis van zaken, heeft René ook het vermogen om te verbinden. Daarmee is hij van toegevoegde waarde voor ons."

Eijkelkamp wordt voor de derde keer assistent-trainer van PSV. "René kent de club en de cultuur, maar is ook een onafhankelijk denker", geeft trainer Ernest Faber aan. "Hij heeft enorm veel ervaring in de functie die hij nu bij ons gaat bekleden. René zal drie, vier dagen per week bij ons op het veld staan en ik blij dat we ook van zijn input gebruik kunnen maken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 14 Jan 2020 om 16:58
  Ikzeg. Ik gun het hem zeker, maar had ook meerwaarde voor ons fctwente kunnen zijn, en dat vind ik nu weer jammer dat het niet is gebeurt. Maar toch wens ik hem bij psv veel plezier en succes toe.
 • 14 Jan 2020 om 15:03
  Eikel is het
 • 14 Jan 2020 om 14:27
  Als Fred hem nou hier even had neergezet.
 • 14 Jan 2020 om 14:17
  Dacht ff dat t Waterreus was????