'Beslissing over toekomst Eredivisie mogelijk pas in mei' Elia sluit terugkeer niet uit: ''FC Twente is een mooie club'' 'Nederlandse supporters willen geen Eredivisie zonder publiek' BREAKING | KNVB stelt steunpakket van elf (!) miljoen beschikbaar ''Meerderheid van de spelers wil de competitie graag afmaken''

''Toen ik weer fit was, had FC Twente andere spelers aangetrokken''

1
''Toen ik weer fit was, had FC Twente andere spelers aangetrokken''

Dylan George maakte afgelopen weekend zijn eerste minuten in de Tweede Divisie voor HHC Hardenberg. De oud-speler van FC Twente hoopte na zijn vertrek uit Enschede in het profvoetbal actief te blijven, maar slaagde daar niet in.

"Bij de laatste club, Fortuna Düsseldorf, waren ze heel tevreden, maar ze zochten een speler die de ploeg per direct versterkte", zegt George in gesprek met het Noordhollands Dagblad. "Daarnaast ben ik op proef geweest bij Hansa Rostock en Vfl Lubeck, maar daar slaagde ik er niet in een contract te verdienen."

"Ik had van de zomer aanbiedingen van clubs uit landen als Bulgarije, Roemenië of Georgië, maar daar zie ik mezelf niet zo snel voetballen", aldus George, die bij FC Twente niet wist te slagen. "Ik had nog een contract voor een seizoen en een optie om te verlengen. Maar in de voorbereiding van vorig seizoen raakte ik geblesseerd, ik scheurde een deel van mijn meniscus."

De blessure gooide volgens de 21-jarige aanvaller roet in het eten. "Toen ik weer fit was, had de club andere buitenspelers aangetrokken. Ik mocht me bewijzen bij Helmond Sport, maar tijdens mijn verhuurperiode raakte ik weer geblesseerd, dit keer aan mijn kuitspier. Mijn optie werd niet gelicht en ik was transfervrij", besluit George.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 12 Feb 2020 om 21:49
    Gewoon niet goed genoeg.. en dat is een prestatie op zich