Langer verblijf lonkt voor De Koning: ''Ontiegelijk naar mijn zin''

1
Langer verblijf lonkt voor De Koning: ''Ontiegelijk naar mijn zin''

Hans de Koning is waarschijnlijk ook komend seizoen trainer van VVV-Venlo. De oud-doelman van FC Twente presteert uitstekend met de Limburgers en stevent af op handhaving.

De Koning is sinds de winterstop eindverantwoordelijke bij VVV en pakte sindsdien al dertien punten. De Limburgers klommen daardoor op naar de dertiende plek. Stan Valckx, manager voetbal van VVV-Venlo, gaat binnenkort met de oefenmeester om tafel om te praten over de toekomst.

"We zijn tevreden over hoe het nu gaat, dat is duidelijk", zegt Valckx in gesprek met Voetbal International. "Onze eerste doelstelling was en is in de Eredivisie blijven. Als we dat realiseren, is de kans inderdaad groot dat we inzetten op een langere samenwerking met Hans."

De Koning ziet zelf een langer verblijf in De Koel wel zitten. "Ik heb het ontiegelijk naar mijn zin bij VVV. Als de club met mij door wil, dan is dat hartstikke leuk", aldus de oud-doelman van FC Twente, die tussen 1988 en 1993 onder de lat stond in Enschede. Hij was daarna nog drie jaar keeperstrainer bij FC Twente.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 Mar 2020 om 15:20
    Zijn de laatste weken ongeslagen gebleven. Erg knap van VVV inderdaad.
zondag 20 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›